Bedrijven

Een lager ziekteverzuim, betere werksfeer én hogere productiviteit!

Is het stresslevel in je team te hoog? Heb je steeds meer te maken met een oplopend ziekteverzuim en heerst er een hoge werkdruk op de overgebleven teamleden? Zit je met je handen in het haar en heb je geen idee hoe je dit kunt oplossen? Of ben je zzp-er en kun je echt onmogelijk uitvallen?

Geen zorgen! Happy Mind zorgt ervoor dat de hoge werkdruk, negatieve werksfeer en het oplopende ziekteverzuim verleden tijd zijn.
En jouw team weer op het juiste pad zetten!
close-up-team-medics-showing-their-unity-concept-professionalism

Niemand kan gemist worden in een team

Door ziekteverzuim en veel uitval wordt de druk bij de rest van je teamleden hoger en hoger. Dit resulteert vervolgens in een nog hoger ziekteverzuim en wellicht een lege werkvloer. Om dat te voorkomen helpt Happy Mind jou en je team aan een betere werksfeer, hogere productiviteit en als gevolg een lager ziekteverzuim.

Hierdoor zal de werkdruk in je team verminderen en de creativiteit weer stromen. Meer ruimte voor nieuwe ideeën dus! Je teamleden krijgen hierdoor weer plezier in hun werk, zitten beter in hun vel en daardoor zal het ziekteverzuim verminderen!

Als zelfstandige kan het je soms ook allemaal teveel worden, maar is thuis zitten of even rustig aan doen soms geen optie. Happy Mind kan ervoor zorgen dat je snel weer op de rit bent en de schade zo beperkt blijft. 

Snel resultaat met PSYCH-K

Als werkgever en/of teamleider zie je het allemaal wel gebeuren, maar vaak weet je zelf niet waar je moet beginnen om deze problemen op te lossen. Het is daarom ook niet zo’n gek idee om eens een andere blik op dit probleem te laten vallen. Iemand die volledig buiten de situatie staat, kennis van zaken heeft én zo snel mogelijk de juiste oplossing kan vinden. De PSYCH-K® facilitators van Happy Mind kunnen dit op korte termijn voor je regelen!

Dit doen we met PSYCH-K®: een krachtige, maar simpele methode om belemmerende overtuigingen op te sporen en te transformeren naar helpende overtuigingen. Deze methode is toegankelijk, concreet en discreet. Gemiddeld zijn er zo’n vijf sessies (ongeveer twee maanden) nodig om het gewenste doel te bereiken. Dit gun je toch al je teamleden? Wij bieden blijvende resultaten, voor nu en in de toekomst. Je team blij, jij blij en wij blij!

Wat anderen zeggen

Het voelde heel fijn dat ik naar een plek kon waar ze niet diep in je verleden gaan kijken...

Bij de GGD is de wachtlijst gemiddeld 3 maanden en is het traject veel langer. De sessies die ik met Saskia deed waren heel anders. Saskia luistert naar je, denkt met je mee en zo kom je tot de conclusie wat er nou eigenlijk aan de hand is. Na 2 sessies was ik al over mijn angsten heen en liep ik weer vrolijk door de winkels. Ik heb er na maanden nog steeds profijt van. 

R.

Na al een tijd thuis te zitten hoorde ik van Happy Mind...

Ik heb nu mijn 4de sessie gehad en ben weer aan het terugkeren op het werk.
Ik had nog nooit gehoord van PSYCH-K® en ook de methode kende ik niet. Maar het werkt voor mij en dat is voor mij voldoende.
Bedankt Saskia.

Danielle

Ik liep totaal vast op mijn werk...

Gelukkig stond mijn werkgever open voor Happy Mind en kon ik snel terecht. Samen met Saskia hebben we gekeken waar de echte knelpunten zaten en deze kunnen transformeren. Ik was snel weer terug op de werkvloer. Daar waren mijn collega’s en werkgever uiteraard erg blij mee.
En mijn vrouw thuis ook, trouwens.

Damian

Alle neuzen dezelfde kant op

Wij komen graag bij je op locatie, maar hebben ook een eigen praktijkruimte voor als dat meer gewenst is. 

Er is altijd een passende PSYCH-K Facilitator van Happy Mind bij je in de buurt.

Wij hebben geen wachtlijsten en voor grote snelle projecten hebben we zelfs meerdere facilitators voor je klaar staan. Goed om te vermelden: de kosten van de trajecten hangen af van het traject op maat én zijn volledig aftrekbaar!

Heb je behoefte aan een vrolijk en positief team, wil je dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Wij maken een plan op maat, denken met je mee en helpen je graag! Neem hier contact met ons op voor meer informatie.