_CAG9204

Het team van Happy Mind staat voor je klaar!

Maak kennis met Happy Mind

Happy Mind staat voor het transformeren van belemmerende overtuigingen met een blijvend resultaat. Snel, simpel en toegankelijk.

Het team van Happy Mind bestaat uit ervaren facilitators. Onze facilitators luisteren, stellen de juiste vragen, hebben een groot inlevingsvermogen en zetten je aan het denken. Zij geven jou de ruimte en creëren een veilige omgeving om die belemmerende overtuigingen voor altijd los te laten!

Het team van Happy Mind staat klaar voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. Met ons team van PSYCH-K® facilitators kunnen wij in één keer een grote opdracht realiseren. Daarnaast helpen we particulieren ook graag en hebben wij daar al mooie resultaten voor mogen bereiken.

De gezichten achter Happy Mind

_CAG9273
Saskia Lourier
Founder

Hoi, ik ben Saskia en oprichtster en PSYCH-K® facilitator van Happy Mind. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als sociaal pedagoog. Daarnaast heb ik samen met mijn man Alex meerdere bedrijven met succes opgezet. Van sociale bedrijven tot horecaondernemingen. Een bezig bijtje dus! Stilzitten is namelijk niet mijn ding. Door deze ervaringen ben ik bekend met het reilen en zeilen van een bedrijf, een team, maar ook zeker met de valkuilen van een druk (werk)leven. Het is daarom mijn missie om de werkcultuur kennis te laten maken met de kracht van PSYCH-K®. Als PSYCH-K® facilitator help ik bedrijven om hun team weer op de rit te krijgen, de productiviteit weer te verhogen, de ziektecijfers te laten dalen, maar vooral het plezier in het werk en het team weer terug te geven!

foto alex klein formaat MB
Alex Lourier
Founder

Mijn naam is Alex, de man van Saskia en vader van twee jongens. Bij Happy Mind zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt. Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik houd van mensen, van gezelligheid én van hard werken. 

Samen met Saskia heb ik al drie bedrijven in de horeca en zorg opgezet en gedraaid. Bij alle bedrijven hebben we het onroerend gekocht en waren het oude verwaarloosde panden. We houden dus ook wel van een opknapbeurt hier en daar! Alle drie de keren hebben we er mooie en gezonde bedrijven van gemaakt. Door mijn ervaringen weet ik wat er op de werkvloer speelt en weet ik ook waar de knelpunten zitten in zowel het ondernemen, als op de werkvloer. Als er een collega uitvalt wordt de toch al hoge werkdruk vaak verdeeld over de overige collega’s. Ook als collega’s ontevreden zijn is het zaak collega’s weer blij te maken op hun werk. Aan ons de taak met Happy Mind om mensen zo snel mogelijk weer positief terug op de werkvloer te krijgen en hen weer te laten genieten van hun werk!

Wil je meer weten of heb je vragen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in en dan zien we je snel!