Persoonlijk

Gun jezelf weer de energie om te stralen!

_CAG9255

Is je batterij leeg?

Moe, stress, onzeker, te perfectionistisch en angstig. Herkenbaar?

Ervaar je veel onrust in je lichaam en ben je de grip kwijt? Ben je op zoek naar jezelf en weet je niet goed meer wat je moet voelen? Dat is niet zo gek in de wereld waarin we nu leven. Vol belemmerende overtuigingen en alles wat we maar ‘moeten’ doen. Door alle drukke agenda’s, hoge verwachtingen en diverse meningen stoppen we ons echte, diepe gevoel weg. We varen mee met de stroming, zoals iedereen dat doet. We praten onszelf van alles aan, vaak negatief. 

Hoe fijn zou het zijn als dit niet meer de werkelijkheid is? Wat nou als je eens op de rem kon drukken en jezelf weer kon laten stralen? Bij Happy Mind laten we al die belemmerende overtuigingen los en zetten we ze om in helpende overtuigingen. Dat gaat ervoor zorgen dat jij de energie weer door je hele lichaam voelt stromen!

Vanaf nu laten we belemmerende overtuigingen los!

Wat als ik jou vertel, dat wij je weer snel kunnen laten lachen. Dat wij je een verlicht en kalm gevoel kunnen geven en dat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan. Zonder belemmerende overtuigingen. Dat maakt alles toch een stuk gemakkelijker en mooier? Zowel op je werk als in je privéleven ga je hier van profiteren. Ervaar jij die belemmerende overtuigingen voornamelijk op je werk? Geen zorgen! Happy Mind gaat dan eerst in gesprek met je werkgever, zodat we het probleem voor beide partijen kunnen oplossen.

Wat anderen zeggen

Ik liep vast in mijn emoties...

Saskia heeft voor mij de drempel lager gemaakt om mijn gevoelens te tonen en om erover te praten waardoor ik mentaal meer rust heb. 

D.

Ik voel me nu weer mens, die met vertrouwen het leven tegemoet gaat...

Vastgelopen door de hormonen in mijn lijf. Daardoor heel onzeker en angstig geworden, maar zo klaar met lullen en uitdiepen van alles bij de psycholoog. Alleen welke weg ga ik dan nu bewandelen om mij weer beter te voelen? Gelukkig kwam Saskia met Psych-k op mijn pad, die liet mij een heel andere methode zien om met alles om te gaan. Echt zo super fijn. Ik voel me nu weer mens, die met vertrouwen het leven tegemoet gaat.”
Liefs Maris

Mariska

Ik was in het begin super sceptisch...

…maar het heeft mij enorm geholpen om het beeld dat ik van mijzelf had op verschillende vlakken, weer op positief te zetten ipv een overtuiging die mij in de weg zat. 

Nant

Het is tijd om je software te herschrijven

Wat kun je precies verwachten? Al die belemmerende overtuigingen die diepgeworteld staan in je systeem, kun je soms al binnen 5 minuten loslaten en transformeren naar overtuigingen waar je wel wat aan hebt! We herschrijven als het ware je software, dit doen we met de PSYCH-K® methode.

Benieuwd wat dat is?

Met blijvend resultaat, daar gaat het uiteindelijk om. Verbinding met jezelf, voor nu en in de toekomst. 

Samen kijken we naar jouw wensen, waar jij behoefte aan hebt. Heb jij die belemmerende overtuigingen na de eerste sessie al los kunnen laten? Dan gaan we ook niet onnodig door. Heb je meer tijd nodig? Dan gaan we net zo lang door tot je die helpende overtuigingen wel hebt gevonden. Een proces op maat noemen we dat. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak en gun jezelf weer de energie om te stralen!

Het is tijd om jezelf weer te laten stralen. Gun jij jezelf die tijd? Dan heel graag tot snel!