Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® helpt jou om belemmerende overtuigingen écht los te laten!

woman-holding-shiny-brain-hologram

Maak kennis met PSYCH-K®

Happy Mind werkt met de PSYCH-K® methode. Nu vraag je je wellicht af: wat is dat precies? Wij leggen het graag voor je uit!

PSYCH-K® is een krachtige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren naar helpende overtuigingen. Het zit namelijk zo: 5% van wat wij doen is bewust, 95% doen we dus onbewust. Het onderbewuste bepaalt dus voor een groot deel ons denken en gedrag. In die 95% zitten ook je belemmerende overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan. Deze belemmerende overtuigingen kunnen je vroeg of laat weleens in de weg gaan zitten. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je stagneert, bepaalde stappen niet durft te nemen, vastloopt, burn-out klachten krijgt, een midlifecrisis ervaart of sombere gedachten hebt. 

Het is dus belangrijk om die belemmerende overtuigingen los te laten en deze om te zetten in helpende overtuigingen. Dat is precies wat PSYCH-K® voor jou kan doen!

Zo werkt PSYCH-K®

PSYCH-K® is een methode waarbij je je hersenhelften weer in balans brengt. Dit gebeurt op het onderbewuste niveau. Hoe we dat gaan doen? Met spiertesten! Door middel van spiertesten kunnen we communiceren met jouw onderbewuste. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat wanneer jouw hele systeem het met jou eens is, jij 20% meer spierkracht hebt dan wanneer jouw systeem het niet met jou eens is. Door jouw spierkracht te testen, kunnen we op onderbewust niveau kijken wat jouw systeem van bepaalde overtuigingen vindt en hoe het staat opgeslagen in jouw systeem. Om dit vervolgens te transformeren naar overtuigingen waar je wél iets aan hebt.

Zo kunnen we de belemmerende overtuiging, “ik ben niet goed genoeg” omzetten naar “ik ben waardevol” of “ik ben goed genoeg zoals ik ben”. Of, als je het moeilijk vindt om voor een groep een presentatie te houden, kun je in je systeem zetten “ik geef met veel plezier en gemak een presentatie voor een groep mensen”. Dat maakt het leven een stuk makkelijker én leuker!

PSYCH-K® bij Happy Mind

Hopelijk heb je nu een beter beeld van de PSYCH-K® methode. Uiteraard voeren wij dit altijd op je eigen tempo uit en kijken we waar je eigen behoeften liggen. Een ding is zeker: deze methode levert op korte termijn al ontzettend veel resultaat. Geen eindeloze trajecten dus. Daar worden we blij van! 
Wil je meer weten over PSYCH-K®? Neem dan gerust contact op. Onze facilitators vertellen je graag meer en laten het je graag ervaren!